Follow:

Dorpskerstzang Albrandswaard 2015: Kerst voor iedereen!

Op zondag 20 december 2015 wordt in de Maranathakerk in Rhoon de traditionele Dorpskerstzang georganiseerd. Ook dit jaar zal deze laagdrempelige kerstviering twee keer worden gehouden, de eerste viering is om 16.30 u en de tweede om 19.30 u. De Dorpskerstzang wordt georganiseerd in een samenwerkingsverband tussen het I.J.E.-koor Rotterdam en de Raad van Kerken Albrandswaard. Iedereen is hartelijk welkom met een geldige toegangskaart. De kaarten voor de vieringen zijn gratis.

Om de Dorpskerstzang elk jaar weer beetje bijzonder te maken en toch de vertrouwde sfeer vast te houden heeft de organisatie de zangeres Danielle Schaap uitgenodigd. Zij zal zowel solo zingen als samen met het koor optreden. Zij wordt begeleid door haar eigen pianist. Danielle is van jongs af aan al bezig met muziek. Niet alleen op diverse instrumenten, maar later ook als zangeres, dirigent en begeleider van muziekteams. Zij is een veelgevraagde soliste bij diverse christelijke gelegenheden. Juist in de uitbundige sfeer van kerst wil zij met haar liederen graag verstilling brengen. Het is een eer om Danielle te mogen verwelkomen. Traditiegetrouw zal ook het I.J.E.-koor samen met het I.J.E.-gelegenheidskoor (totaal 120 leden) weer een aantal sfeervolle liederen rond het kerstfeest zingen. Ds J.W. Stam verzorgt de meditatie. Deze predikant is verbonden aan de wijkgemeente Dorpskerk van de Protestantse Gemeente Barendrecht. De muzikale leiding is in handen van dirigent Theo Barendrecht. Het geheel wordt muzikaal begeleid door de I.J.E.-band, een koperensemble en de organist Sander van der Kaaij

Vorig jaar bezochten meer dan 1000 mensen de Dorpskerstzang. Met de uitgifte van gratis toegangskaarten wil de organisatie zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid stellen mee te zingen in deze kerstzangviering om zo niemand teleur te stellen. Let op! De toegangskaart is uw entreebewijs! Kaarten zijn vanaf 1 december beschikbaar. U kunt ze digitaal reserveren via www.dorpskerstzang.nl. Ook kunt u kaarten die u denkt nodig te hebben direct af halen bij Primera Polder aan de Julianastraat 63 in Rhoon of bij Christelijke Cadeauwinkel ‘Joy’ aan ’t Vlak 12 in Barendrecht. Uiteraard kunt u ook via de koorleden kaarten reserveren. Reserveer snel uw gratis kaarten. U bent welkom op zondag 20 december 2015 om 16.30 u óf 19.30 u in de Maranathakerk, Kleidijk 2 in Rhoon. Voor vragen kunt u een e-mail sturen naar info@dorpskerstzang.nl of bellen naar Wil Ouwerkerk, tel. 06-11249600.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply