Follow:

Kaartenuitgifte voor de Dorpskerstzang is begonnen!

Op zaterdag 17 december en zondag 18 december organiseert de Stichting Dorpskerstzang, in gedeeltelijke samenwerking met de Raad van Kerken Albrandswaard, drie Dorpskerstzang vieringen. De gratis toegankelijke vieringen zullen dit jaar plaatsvinden in de Dorpskerk, Molenweg 8 in Heerjansdam (17 december, 19:30 uur) en in de Maranathakerk, Kleidijk 2 in Rhoon (18 december, 16:30 uur en 19:30 uur).
Tijdens de Dorpskerstzang worden met elkaar bekende kerstliederen gezongen en kan iedereen volop genieten van prachtige kerstmuziek.
Het I.J.E.-koor Rotterdam, het I.J.E.-gelegenheidskoor, de I.J.E.-band en koperblazers verzorgen onder algehele leiding van Theo Barendrecht de muzikale invulling. Ook verleent het I.J.E.-kinderprojectkoor haar medewerking. Dominee M.H. van de Graaf en dominee J. Breure nemen het publiek daarnaast mee in de betekenis van kerst en het kerstverhaal. Met in totaal meer dan 120 zangers, zangeressen en muzikanten belooft de Dorpskerstzang ook dit jaar weer een bijzonder geheel te worden.
In eerdere jaren zijn de vieringen bijgewoond door meer dan 1000 bezoekers. Kaarten zijn gratis te reserveren via www.dorpskerstzang.nl of af te halen. Afhalen kan bij Primera Polder (Julianastraat 63, Rhoon), Christelijke Cadeauwinkel Joy (t Vlak 12, Barendrecht) of Intrahuis (Kromme Nering 4, Heerjansdam).
Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply