Follow:

We zijn weer begonnen!

Na een heerlijke zomervakantie hebben we gisteren weer voor het eerst gerepeteerd. Het was weer ouderwets gezellig en het voelde meteen alsof we nooit weg waren geweest. We hopen in de komende maanden weer een hoop nieuwe leden te mogen verwelkomen. Dus ben je of ken je iemand tussen de 14 en 30 jaar die het leuk lijkt om lid te worden van het leukste koor uit de regio… stuur gerust een mailtje of kom eens op zondagavond om 19.00 uur kijken in de Triomfatorkerk!

Het komende seizoen staat weer volgepland met bijzondere medewerkingen en meetings. Zo verlenen we op 10 september onze medewerking aan de startdienst in de Dorpskerk in Rhoon en op 17 september aan de startdienst in de Dorpskerk in Heerjansdam. Op 8 oktober zingen we tijdens een hele bijzondere dienst in de Bethelkerk in Barendrecht en op 29 oktober in de Gereformeerde Kerk in Rijsoord. En het lijkt nog ver weg, maar ook de Dorpskerstzang komt al weer in zicht. Genoeg moois om naar uit te kijken dus! Kijk ook in onze agenda voor een overzicht van onze activiteiten.

We hopen je/u binnenkort te mogen verwelkomen tijdens repetities of medewerkingen!

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply