Follow:

Kaarten voor de Dorpskerstzang 2017 gratis te reserveren of af te halen vanaf 1 december

Op zaterdag 16 december en zondag 17 december organiseert de Stichting Dorpskerstzang, in gedeeltelijke samenwerking met de Raad van Kerken Albrandswaard, drie Dorpskerstzang vieringen. De gratis toegankelijke vieringen zullen weer plaatsvinden in de Dorpskerk, Molenweg 8 in Heerjansdam (16 december, 19:30 uur) en in de Maranathakerk, Kleidijk 2 in Rhoon (18 december, 16:30 uur en 19:30 uur).

Tijdens de Dorpskerstzang worden met elkaar bekende kerstliederen gezongen en kan iedereen volop genieten van prachtige kerstmuziek. Met Rob Favier en in totaal meer dan 120 zangers, zangeressen en muzikanten belooft de Dorpskerstzang ook dit jaar weer een bijzonder geheel te worden.
In eerdere jaren zijn de vieringen bijgewoond door meer dan 1000 bezoekers. Kaarten zijn vanaf 1 december gratis te reserveren via www.dorpskerstzang.nl of af te halen. Afhalen kan bij Primera Polder (Julianastraat 63, Rhoon), Smit Mode Heren (Middenbaan 77-B, Barendrecht) of Intrahuis (Kromme Nering 4, Heerjansdam).
Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply