Follow:

Dorpskerstzang 2018 – de kaartenuitgifte is begonnen!

Op zaterdag 22 december en zondag 23 december 2018 is iedereen weer van harte welkom in de Dorpskerk in Heerjansdam en in de Maranathakerk in Rhoon om de Dorpskerstzang van 2018 bij te wonen. Ook dit jaar organiseert de Stichting Dorpskerstzang, in samenwerking met de raad van kerken Albrandswaard, weer drie Dorpskerstzang vieringen. De eerste van drie vieringen zal plaatsvinden in de Dorpskerk, Molenweg 8 in Heerjansdam (22 december, 19:30 uur). De tweede en derde viering vinden plaats in de Maranathakerk in Rhoon, Kleidijk 2 (23 december, 16:30 en 19:30). Alle drie de vieringen zijn gratis toegankelijk. Tijdens de Dorpskerstzang worden bekende kerstliederen gezongen, kan er volop genoten worden van prachtige kerstmuziek en zal op eigentijdse manier het kerstverhaal worden verteld.

Met in totaal meer dan 140 zangers, zangeressen en muzikanten belooft de Dorpskerstzang ook dit jaar weer een bijzonder geheel te worden. We nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn. Iedereen is welkom! De Dorpskerstzang vormt een mooie en laagdrempelige gelegenheid om niet-kerkelijken of randkerkelijken uit uw omgeving mee te nemen en in aanraking te brengen met de echte boodschap achter kerst.

Kaarten zijn vanaf 1 december gratis te reserveren via www.dorpskerstzang.nl of af te halen. Afhalen kan bij Primera Polder (Julianastraat 63, Rhoon), Smit Mode Heren (Middenbaan 77-B, Barendrecht), Intrahuis (Kromme Nering 4, Heerjansdam) of Plantenzaak ’t Hoekje (Kikkerstraat 16, Poortugaal).

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply