Follow:

Zing mee met I.J.E.

Begin het jaar muzikaal! Ben jij tussen de 14 en 30 jaar oud en houd je ervan om samen met andere jongeren te zingen, maar ook leuke activiteiten te doen? Kom dan langs op zondag 20 januari! Wij zijn een enthousiaste, actieve en gezellige vereniging die op zondagavond van 19:00 uur tot 20:15 uur verschillende liederen zingt uit ons gevarieerde repertoire.

I.J.E. is niet alleen een koor. Naast zingen, worden er ook allerlei activiteiten georganiseerd. Op zondag 20 januari 2019 ben je vanaf 18:30 uur welkom op onze open repetitie! Wij repeteren in de Triomfatorkerk (Gebroken Meeldijk 150) in Barendrecht. Na de repetitie wordt er altijd nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gerust langs en ervaar! Kan je niet naar onze open repetitie komen? Dan ben je ook altijd welkom op een andere zondagavond (op zondag 3 februari 2019 is er geen repetitie).

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply