Follow:

Jaarlijkse sinaasappelactie

Zoals ieder jaar organiseert het I.J.E.-koor weer de sinaasappelactie. U heeft de mogelijkheid om heerlijke verse perssinaasappels bij het koor te bestellen. De opbrengst komt geheel ten goede aan het werk van de vereniging. Het I.J.E.-koor is een christelijk koor, dat bestaat uit ruim 45 jongeren tussen de 14 en 30 jaar. Jaarlijks zingen wij in verschillende diensten, organiseren wij mede de Dorpskerstzang en willen wij ons inzetten voor anderen. U kunt de sinaasappels in 3 hoeveelheden bestellen. Een zakje van 10 sinaasappels voor 2,50 euro, een zak met 30 sinaasappels voor 6,50 euro of een kist met ongeveer 100 sinaasappels voor 16,50 euro. U kunt de sinaasappels bestellen via de koorleden of door een mail te sturen aan info@ije-rotterdam.nl. De bestelde sinaasappels kunnen (na onze Paasmeeting) op zondag 21 april a.s. worden afgehaald tussen 20:30 en 21:00 uur bij de Triomfatorkerk in Barendrecht (Gebroken Meeldijk 150) of via de koorleden bij u worden bezorgd. U wordt vriendelijk gevraagd om contant te betalen. Op Koningsdag zijn wij te vinden op de vrijmarkt in Barendrecht waar heerlijke jus d’orange wordt verkocht. Van harte welkom!

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply