Follow:

I.J.E. Paasmeeting 2019

Op zondag 21 april 2019 (1e Paasdag) organiseert I.J.E. Rotterdam o.l.v. Theo Barendrecht de jaarlijkse Paasmeeting. Deze meeting begint om 19:00 uur in de Triomfatorkerk in Barendrecht. De spreker is R.J. van Amstel uit Rotterdam.

Tegenwoordig leven we in een wereld vol hectiek. Als tegenhanger hiervan wordt steeds vaker de term ‘mindfulness’ gebruikt. Dit zou ons kunnen helpen om bewuster en met volle aandacht te leven. Je zou minder stress ervaren en lekkerder in je vel zitten. Zou dit echt zo simpel zijn? Kunnen wij door een aantal technieken onze innerlijke rust terug krijgen?

Tijdens de Paasmeeting willen we met elkaar nadenken over de goedheid en geborgenheid van God. Hij gaf ons Zijn zoon Jezus als anker waar we uit mogen rusten. Bij Hem kunnen we altijd terecht met onze angsten, onzekerheden én met onze vreugde. Hij kan ons leven positief en blijvend veranderen door ons te vullen met Zijn genade en eeuwige liefde.

Laten we hier met elkaar over zingen en ‘faithfulness’ ervaren en uitdragen naar de mensen om ons heen.

Graag tot ziens!

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply