Follow:

Slotmeeting 2019: ”Geen zorgen over morgen”

Op zondag 30 juni a.s. organiseert de Vereniging voor Interkerkelijke Jeugd Evangelisatie (I.J.E.) Rotterdam weer haar jaarlijkse slotmeeting. Thema van de meeting is “Geen zorgen over morgen”. Vaak is de zomervakantie het moment om even helemaal te ‘ontzorgen’, uit te rusten van het werk, opleiding of school en weer helemaal op te laden voordat het nieuwe seizoen weer begint.  Maar waar maken we ons eigenlijk écht zorgen over? En is dat al die zorgen wel waard? En nog belangrijker: wat leert de Bijbel ons daar over? Die vragen zullen tijdens de meeting centraal staan. Tijdens de meeting zingt het I.J.E.-koor onder leiding van Theo Barendrecht een aantal mooie liederen en is er daarnaast ruimte voor veel samenzang. Dominee Marianna van de Graaf zal in de meeting voorgaan. De meeting wordt gehouden in de Dorpskerk, Kerkstraat 90 in Poortugaal en begint om 17:00 uur. We hopen jou/u daar te ontmoeten!

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply