Follow:

Zingen met jongerenkoor I.J.E. Rotterdam

Vind je het leuk om naar ons te luisteren, maar wil je eigenlijk veel liever met ons meezingen? Dat kan! Op zondag 13 oktober 2019 hebben wij een open repetitie. Als je tussen de 14 – 30 jaar bent, dan kan je met ons mee komen repeteren. Onze repetities beginnen om 19:00 uur in de Triomfatorkerk in Barendrecht (Gebroken Meeldijk 150). Vanaf dat moment gaan wij hard aan de slag voor de Dorpskerstzang. Op projectbasis zou jij ook met ons jongerenkoor I.J.E. Rotterdam vanaf 13 oktober a.s. tot en met december mee kunnen repeteren. Uiteindelijk heb je dan de mogelijkheid om tijdens de Dorpskerstzang op zaterdag 21 en/of zondag 22 december 2019 in een groot koor te zingen over Gods komst op aarde. Klinkt dit als muziek in je oren? Kom dan zondag 13 oktober a.s. vrijblijvend naar de open repetitie! Je kunt ook contact met ons opnemen door naar info@ije-rotterdam.nl te mailen.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply