Follow:

Dorpskerstzang 2019: “Eeuwig licht”

Op zaterdag 21 en zondag 22 december 2019 bent u van harte welkom in de Dorpskerk in Heerjansdam en de Maranathakerk in Rhoon om de Dorpskerstzang van 2019 bij te wonen. U kunt tijdens de Dorpskerstzang genieten van prachtige liederen gezongen door het koor, er kan volop worden meegezongen met algemeen bekende kerstliederen en natuurlijk zal op eigentijdse wijze het kerstverhaal worden verteld.

Net als voorgaande jaren organiseert de Stichting Dorpskerstzang, in samenwerking met de Raad van Kerken Albrandswaard, drie Dorpskerstzang vieringen. De eerste viering zal plaatsvinden in de Dorpskerk in Heerjansdam, Molenweg 8 (21 december, 19:30 uur). De tweede en derde viering vinden plaats in de Maranathakerk in Rhoon, Kleidijk 2 (22 december, 16:30 uur en 19:30 uur). Alle vieringen zijn met een gratis toegangsbewijs voor iedereen toegankelijk.

Het I.J.E.-koor Rotterdam, het I.J.E.-gelegenheidskoor, en de I.J.E.-band zullen onder leiding van dirigent Theo Barendrecht zorgen voor de muzikale invulling. Dhr. W. Wiersma en ds. M.H. van de Graaf zullen de kerstmeditatie verzorgen.

Met in totaal meer dan 100 zangers, zangeressen en muzikanten belooft de Dorpskerstzang een bijzonder geheel te worden. We nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn. Iedereen is welkom! In het bijzonder ook wanneer u wellicht minder bekend bent met de boodschap van kerst!

Kaarten zijn vanaf maandag 2 december gratis te reserveren via www.dorpskerstzang.nl of af te halen bij de volgende verkooppunten: Primera Polder (Julianastraat 63, Rhoon), Intrahuis (Kromme Nering 4, Heerjansdam) of Plantenzaak ’t Hoekje (Kikkerstraat 16, Poortugaal).

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply