Follow:

Zing mee met het Groot IJE-Jubileumkoor!

De Vereniging voor Interkerkelijke Jeugdevangelisatie (IJE) nodigt iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt, van harte uit om mee te zingen met het Groot IJE-Jubileumkoor. Met dit unieke koor viert de vereniging haar zeventigjarig bestaan.

Op zaterdag 10 oktober 2020 organiseert de vereniging een speciale jubileummeeting in de Rotterdamse Breepleinkerk. Tijdens deze meeting kijkt de IJE terug op de geschiedenis van de vereniging en zingt het jubileumkoor -op de manier zoals alleen de IJE dat kan- de liederen die daarbij horen. Daarnaast organiseert de IJE nog diverse andere jubileumactiviteiten in 2020, zoals een re√ľnie en sing-a-long. Hierover leest u later meer op de website www.ije-rotterdam.nl.

Om deel uit te maken van het Groot IJE-Jubileumkoor hoeft u geen lid te zijn (geweest) van de vereniging. Ook vrienden en kennissen van (oud-)leden en anderen die de Vereniging voor Interkerkelijk Jeugdevangelisatie een warm hart toedragen, zijn van harte welkom! De repetities voor het jubileumkoor starten op zondagavond 17 mei 2020 in de Triomfatorkerk in Barendrecht. Doet u mee met deze unieke gebeurtenis? Meld u dan snel aan door een e-mail te sturen naar lustrum@ije-rotterdam.nl. Benoem hierbij graag of u oud-lid bent en welke partij u zingt.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply