Follow:

Update Coronavirus

De door de regering aangekondigde maatregelen rond het Coronavirus gaan ook de I.J.E. niet voorbij. Als bestuur hebben we besloten om de repetities de komende drie weken te annuleren. Ook de Passiemeeting die we samen met CGK Delfshaven zouden organiseren op 29 maart gaat niet door; hiervoor zoeken we een nieuw moment.
Of de Paasmeeting door zal gaan op 12 april? We kunnen het nog niet met zekerheid zeggen. We houden de ontwikkelingen goed in de gaten en volgen daarbij natuurlijk de adviezen vanuit de overheid. Voor wat betreft het Groot I.J.E.-Jubileumkoor: we zien op dit moment als bestuur geen reden om daar nu al maatregelen voor te nemen en willen u vooral aanmoedigen om u hiervoor op te geven. Mochten nieuwe ontwikkelingen verdere maatregelen wel noodzakelijk maken, dan brengen we u hierover natuurlijk op de hoogte.
Voor nu: laten we goed om elkaar denken en God bidden om kracht!
Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply