Follow:

I.J.E. Rotterdam maakt virtuele Slotmeeting 2020

Helaas zal ook de Slotmeeting dit jaar niet fysiek kunnen plaatsvinden. Gelukkig weten wij van de Paasmeeting, dat een virtuele meeting ook tot de mogelijkheden behoort.

I.J.E. Rotterdam zendt op zondag 28 juni 2020 een virtuele Slotmeeting uit via onze Facebookpagina en ons YouTube-kanaal. Het thema van de Slotmeeting is ‘’in Uw nabijheid’’. Waar voor ons mensen de 1,5 meter afstandsregel geldt, mogen we bij God heel dichtbij komen. In Hem zijn wij geworteld, waardoor we staande kunnen blijven in deze wereld.

Wij nodigen iedereen van harte uit om vanaf 17:00 uur mee te kijken en mee te luisteren! Er zal ook een korte preek zijn van dominee J.W. Stam.  Goed om daarbij te vermelden is dat er een digitale collecte zal worden gehouden. Wij hopen dat u zich – ook op deze manier – toch met ons verbonden voelt.

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply