Follow:

Slotmeeting: in Uw nabijheid

Vandaag, zondag 28 juni 2020, kunt u vanaf  17:00 uur naar onze virtuele Slotmeeting luisteren via ons YouTube- kanaal (https://www.youtube.com/watch?v=uJbc-xH93fE) of via onze Facebookpagina (IJE Koor Rotterdam).

Het thema van de Slotmeeting is ‘’in Uw nabijheid’’. Waar voor ons mensen de 1,5 meter afstandsregel geldt, mogen we bij God heel dichtbij komen. In Hem zijn wij geworteld, waardoor we staande kunnen blijven in deze wereld. Er zal een korte preek zijn van dominee J.W. Stam.  Goed om te vermelden is dat er ook een digitale collecte zal worden gehouden. U kunt uw gift overmaken op  IBAN NL72INGB0000331046  t.n.v. IJE-Rotterdam o.v.v. Slotmeetingcollecte. Wij wensen u een gezegende meeting toe en  wij hopen dat u zich – ook op deze manier – toch met ons verbonden voelt!

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply