Follow:

Digitale IJE-slotmeeting

Er zijn verdere versoepelingen op komst, maar helaas kunnen wij nog geen fysieke slotmeeting organiseren. Vandaar dat ook deze meeting op zondag 27 juni 2021 om 17:00 uur digitaal te bekijken en te beluisteren zal zijn via ons YouTube-kanaal met deze link https://youtu.be/JkOoDW_nbCQ. Het thema van deze meeting is ‘’Ik bouw op U’’ en dominee Bert de Wit zal onze spreker zijn. We willen met elkaar nadenken over allerlei veranderingen waar we in ons leven mee te maken hebben. Niets is vanzelfsprekend, dat blijkt ook uit de afgelopen tijd waarin we met beperkende maatregelen te maken hadden. God verandert gelukkig niet, Zijn plan staat vast. Daar mogen we op vertrouwen en op bouwen. Kijken en luisteren u en jij ook mee?!

 

Share on
Next Post

No Comments

Leave a Reply