Follow:

I.J.E. kerstgroet

De DKZ van 2021 kan helaas niet doorgaan. Vanwege de huidige coronamaatregelen is het ook dit jaar niet mogelijk om met elkaar samen te zijn en uit volle borst bekende en minder bekende kerstliederen te zingen in een volle kerk. De DKZ- commissie en wij als I.J.E. hopen uiteraard dat een DKZ 2022 wel mogelijk is.

Wij – I.J.E. jongerenkoor – zouden afgelopen zondag 3 kerstnummers opnemen en deze opnames rond kerst op ons YouTube- kanaal plaatsen. Helaas kwam er afgelopen zaterdag opnieuw een persconferentie, waarin nog strengere maatregelen rondom corona werden aangekondigd. Door deze lockdown konden wij helaas geen kerstopnames meer maken. We vinden dit ontzettend jammer en hopen op betere tijden. Desalniettemin een gezegende kerst toegewenst! 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply