Follow:

Word (project)lid!

Wij zijn een enthousiast jongerenkoor met eigen band. We zingen in kerkdiensten en we organiseren eigen meetings, zoals een Paasmeeting. Dit jaar gaan we nog een stapje verder. Op zondag 3 juli 2022 willen we een heus IJE-concert geven in de Dorpskerk van Barendrecht en jij kan daar (vrijblijvend en kosteloos) aan meedoen! We zijn op zoek naar enthousiaste zangers en zangeressen tussen de 14 en 30 jaar. Zangervaring of muzikaliteit zijn geen vereisten; we vinden het gewoon gezellig als je met ons meezingt. Als koor willen we je een fijne en veilige plek bieden waar je jezelf kan zijn en waar de nadruk ligt op samen zingen tot Gods eer. De eerste repetitie voor het IJE-concert is op zondag 24 april 2022 om 19.00 uur in de Triomfatorkerk in Barendrecht. Daarna repeteren we wekelijks op zondagavond van 19.00 – 20.15 uur. Nieuwsgierig geworden? Meer informatie vind je en/of opgeven als project-lid kan door ons een mailtje te sturen; info@ije-rotterdam.nl 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply