Follow:

Vereniging

I.J.E Rotterdam

Welkom op de website van I.J.E.-koor Rotterdam. I.J.E. staat voor Interkerkelijke Jeugd Evangelisatie en dit doen wij inmiddels alweer meer dan 70 jaar! Wij zijn een jongerenkoor in de regio van Rotterdam en komen iedere week op zondagavond samen om te repeteren en het vooral heel gezellig te hebben met elkaar. Binnen onze verenigingen ontstaan jarenlange vriendschappen, huwelijken en na 70 jaar kun je je voorstellen dat er hele I.J.E. -gezinnen zijn ontstaan!
Onze slogan is: “Meer dan een koor alleen” en dat is het! Met leden uit onder andere Rhoon, Poortugaal, Hoogvliet, Rotterdam, Barendrecht, Zwijndrecht, Ridderkerk en Heerjansdam zijn wij nog steeds een koor wat zonder lichtshows of danspasjes toch de jeugd in de leeftijd van 14 tot 30 jaar bereiken en een veilige sfeer kunnen bieden. Door meerdere uitstapjes, weekendjes weg en gezellige avonden is dit koor meer dan een koor alleen… een (h)echte vereniging!

Enthousiast geworden?

Check onze agenda om ons eens te horen en te ervaren of woon één (of natuurlijk meer) van onze repetities bij. Wij repeteren iedere zondag van 19 uur tot 20.15 uur in de Triomfatorkerk, Gebroken Meeldijk 150 in Barendrecht. Wees welkom!

Visie:

Door middel van het gezamenlijk zingen ons geloof vormgeven, beleven en op grote schaal uitdragen aan anderen.

Missie:

Op een eigentijdse manier het evangelie uitdragen om op deze wijze jeugd enthousiast te maken voor onze vereniging. Hierdoor kunnen we als koor bestaansrecht en draagkracht behouden.

Repertoire:

Diverse liederen in zowel Nederlands als Engels. Met ons repertoire proberen wij mensen, vooral jongeren, aan te spreken. Zonder moeilijke danspasjes en een flitsende lichtshow brengen wij de woorden en melodieën over. Zo is de IJE ooit begonnen en dit werkt nog steeds voor het huidige koor.

Bestuur

Band en dirigent

Animatie

Publiciteit

Share on