Follow:

Bestuur

Het bestuur bestaat uit: Simone Boekenstijn (animatie), Inge van der Stoep (voorzitter), Tom Klein (publiciteit/dkz), Noortje van Dalen (secretaris), Maurice de Vries (penningmeester), Marije de Jong-Ketelaar (muziek).

Binnen het bestuur zijn er verschillende taken. Zo heb je de voorzitter, de penningmeester, het secretariaat, afgevaardigden van animatie, publiciteit en muziek en er is een algemeen bestuurslid.

De voorzitter houdt de algehele controle en overzicht of alles binnen de vereniging goed loopt. De penningmeester beheert de financiën van onze vereniging. Denk hierbij aan het incasseren van contributie en het verwerken van de giften of donaties die we ontvangen. Ook geld dat wordt opgehaald door financiële acties wordt bewaakt en er wordt gelet op uitgaven aan muziek of inventaris. Een algemeen bestuurslid regelt de dominees en kerken voor onze meetings en verricht hand-en-spandiensten binnen het bestuur. Het secretariaat regelt alles rondom medewerkingen, in- en uitschrijvingen van leden en donateurs en houdt leden en donateurs op de hoogte over van alles wat er binnen de vereniging gebeurt.

Naast het bestuur hebben we een aantal werkgroepen. In elke werkgroep zit in ieder geval één bestuurslid, dat zijn dus de afgevaardigden 😊 Hierdoor is er goed contact tussen de werkgroepen en het bestuur, zodat we van elkaar weten wat we doen, wat we willen en hoe we dat met elkaar handen en voeten geven om een bloeiende vereniging te houden! Als je meer wilt weten over de werkgroepen, lees dan even de begeleidende teksten die zij hebben geschreven.

Er zit ook minimaal één bestuurslid van I.J.E. Rotterdam in de DKZ-commissie.

Share on